Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Back Scan 3D Gerincvizsgálat

BACKSCAN - A RÖNTGENSUGÁR NÉLKÜLI GERINCVIZSGÁLAT

A forradalmian új röntgensugár nélküli gerincvizsgáló készülék elérhető veszprémi rendelőnkben. A vizsgálat biztonsággal alkalmazható gyermekeken is már 6 éves kortól, és bármikor megismételhető, hisz nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre. A gerincvizsgálatról 3D gerinc képet, és szakvéleményt állítunk ki pácienseinknek Cd.-n és papír alapon. Vizsgálati szakvéleményét+CD -t a vizsgálat után max. 10 napon belül megadott lakcímére postázzuk. 

Tudta, hogy a gerincproblémák olyan népbetegségnek számítanak, ami szinte hozzá nőtt a 21. század emberének hétköznapjaihoz? 
A modern orvosi módszerek és lehetőségek ellenére többsége kezeletlenül marad évekig, míg nem akkor sietünk orvoshoz, amikor már ebből kifolyólag egyéb betegségek lépnek fel.
Adódik a kérdés: miért nem figyelünk jobban hátgerincünkre? 
A gerincferdülések 85%-a ismeretlen eredetű, ám ez a típusú elváltozás rendszerint már 10-12 éves kor környékén bekövetkezik, amit súlyosbít a rosszul beidegződött tartás, illetve a számítógép mellett eltöltött egyre több idő már gyerekkorban is.
Az esetek 15%-ban valamilyen fejlődési rendellenesség okozza a hátgerincferdülést, ez lehet anyagcsere-zavar, izomsorvadás is.
Tény, hogy az elhanyagolt gerincferdülés későbbiekben komoly szövődményeket okozhat, emellett a gerincferdülés feltérképezése is sokkal nehezebb. A szövődmények között találjuk: a térd és csípőízületi porckopást, de súlyos gerincferdülés esetén akár légzésnehézség és másodlagos szívbetegség is kialakulhat. Ráadásul csökken a fizikai terhelhetőség, emellett folyamatos, szűnni nem akaró hátfájás is jelentkezik. Nem utolsó sorban a rossz tartás miatt a fizikai test esztétikai képe is deformálódik.
A gerincferdülés hatásosan kezelhető, ha minél hamarabb, már gyerekkorban felismerik, és megkezdődik a professzionális kezelés. Ám szülőként érthető, ha nem szívesen tenné ki gyerekét a röntgensugárzásnak! Míg felnőttek esetében is hasonló meggondolásból érdemes a röntgensugárzással járó vizsgálatokat minimálisra csökkenteni.

A hagyományos röntgen vizsgálattal ellentétben a BackScan gerincvizsgálat:
• egyszerű és gyors
• a vizsgálat mindössze 15 percig tart 
• sugárzásmentes
• megbízható, tűpontos értékek
• 3 különböző pozícióban méri a gerincoszlopot, 1 fok pontosságú eredménnyel
• mellékhatás nélküli
• fájdalommentes
• 3D megjelenítés
• bármikor megismételhető
• rehabilitációban és profi sportban minőségi biztosíték
• A BackScan által készített 3D mozgatható gerinckép álló, hajlított, valamint terhelt gerincről.

A modern berendezés értékeiben és gyorsaságában alkalmazkodik a kor elvárásaihoz, rendkívül rövid idő alatt kapunk megbízható értékeket.
Mindez hozzásegíti a pácienst ahhoz, hogy szakvéleményünk után minél hamarabb tudja megkezdeni a problémájának megfelelő kezelést, hogy újra élvezhesse a fájdalom - és szövődménymentes minőségi életet!

A mérés díja:
Felnőtt: 10.000.-
Gyermek: 8.000.-
Kontroll / 2 hónapon belül/: 6.000.-

Bejelentkezés : 
Takácsné Spirk Bernadett: 20/528-2451

 

A mappában található képek előnézete Back Scan

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.