Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lábápolás - Pedikűr

Lábaink naponta nagy terheket viselnek el, testünk teljes súlyát hordják, állandóan használatban lévő, nélkülözhetetlen testrészeink. Életünk során kb. 50 ezer km-t teszünk meg. A lábápolás fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős, de komoly betegségeket is meg tudunk előzni vele.

Egészségünk tükre a köröm...

A lábápolás nem csak az elváltozások eredményes kezelésében merül ki, hanem segít a problémás láb kialakulásának megelőzésében is. Az év minden szakában fontos a rendszeres pedikűrözés.

Nyáron a lábfejünk is közszemlére kerül, a divatos cipők - melyek többnyire műanyagból készültek és műanyag talpúak - gyakran nagyon mutatósak, ám nem biztos, hogy kellemes napi viseletnek bizonyulnak. A szandálviselős évszak visszatérő gondja a sarkak bőrének megvastagodása, kirepedezése.

Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a szűk cipők viselete bizony bőrkeményedéseket okozhat a sarkunkon és a talpunkon.

A pedikűr helyre állítja a lestrapált, elnehezedett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket. elkerülhetsz olyan alattomos és fájdalmas - sokszor az otthoni helytelen pedikűrözés miatt kialakuló - betegségeket, mint a körömágy-gyulladás vagy a bőrvastagodás a talpon, és a lábkörmeid is sokkal csinosabbak lesznek. Teljes körű kézi és gépi pedikűrt is kérhetsz. Szánj időt a lábaidra. A jól ápolt láb a szépség és egészség része. 

Esztétikai pedikűr

A láb átvizsgálása, körömlakk lemosása, áztatás kneipp só adalékkal, bőrkeményedések eltávolítása, körömkezelés, lábmasszírozás frissítő, nyugtató, bőrpuhító krémmel. 

Lábkörmeidre kérhetsz hagyományos manikűrt. Ha pedig lábkörmeidet lakkoztatni szeretnéd, próbáld ki a Gél lakk tartós körömlakkozást amely változatos színekben tartós bevonatot képez. /Egyszínű gél lakkozás igény szerint díszítéssel. Francia lakkozást nem vállalok!/

Gyere be, vesd le a cipődet és hagyd hogy kényeztesselem a lábaidat és gondoskodjam róluk. Ne sajnáld magadtól a pihenést, engedd hogy megtörténjen, élvezd az első szempillantástól kezdve.

Gyógypedikűr

Benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem, kérges bőr, gomba az elhanyagolt láb egyik jellemzője. Lábunkat – csakúgy, mint a test bármely más részét – gondozni, ápolni kell. Ennek a legmegfelelöbb módja, ha olyan szakemberhez fordulunk, aki megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik.

Bár napjainkban sokféle kezelés elérhető, én természetes gyógymódú, manuális kezeléseket alkalmazok, melyeknek előnye, hogy fájdalommentes lábápolást tesz lehetővé. Szakterületem a speciális elváltozások, betegségek pl: tyúkszem kezelése és eltávolítása, benőtt köröm kezelése, bőrkeményedés eltávolítása,  fekélyek, gombás körmök, cukorbeteg lábápolás, neuropátiás lábak szakszerű, körültekintő ellátása

Válogasd meg kinek a kezébe adod a lábad.  A pedikűr legfontosabb eleme a higiénia.

Nálam biztos lehetsz benne, hogy mindig különös gonddal fertőtlenített eszközöket találsz.

 

A mappában található képek előnézete lábápoló

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.