Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólam

Takácsné Spirk Bernadett vagyok. Egészségügyi szakközépiskolai és szociális diplomákkal rendelkezem. 

2006 óta gyermekorvosi asszisztensként dolgozom dr Gelencsér Katalin körzetében, valamint 2010. óta dr Pintér Csaba Ortopédus Traumatológus Főorvos manuál terápiás asszisztenseként tevékenykedem. Mindemellett megnyitottam otthonomban saját kezelőhelyemet is, ahogy szeretettel várom gyógyulni vágyó pácienseimet  

Svéd- /Frissítő - Relaxáló /masszőrként végeztem 2005-ben, majd sorban jöttek nálam is a kiegészítő képzések J

Megismertem a köpölyözést, különféle kényeztető pakolásos masszázsformákat /csokist, mézest, zsírégetőt…./.

Kitanultam remek mesteremtől Zámbó-Neusinger Katalin Mestertől a Lábápolói Pedikűrős szakmát.

Az Oriolus Mednél Rigó Katitól megtanultam a Kinesio / Acu Tape terápiát.

Somogyi Zsolt Csontkovácstól manuális kimozgatást tanulhattam.

Dr Pintér Csabától rengeteg szakmai tapasztalatot, vizsgáló módszert tanultam, melyek munkámban nagy hasznomra vannak.

Főorvos Úrral közösen Orvosi Soft Laser terápiás kezeléseket végzünk, valamint az Országban egyike vagyunk azon helyeknek ahol elérhető egy Back Scan nevezetű 3D gerincvizsgáló készülék, mely a gerincoszlop mozgásfunkcióját képes feltérképezni.

Látható tehát, hogy életem több szálon szalad…… J

Holisztikus szemlélet szerint dolgozom. Az ember egészét veszem figyelembe. Több oldalról próbálom a problémát megfigyelni, kezelni vagy tanácsot adni, utat mutatni más módszerek, szakemberek irányában. Hisz nem mindig tudok eleget tenni a kliensek kéréseinek.   

NE ÁRTS!

Ez az elsődleges alapelvem. Ebből kiindulva klienseimet nagy körültekintéssel kérdezem ki és ez alapján, illetve az orvosi leletei figyelembevételével végzem el a kezelését. 

Jelenleg fő tevékenységem a pedikűr és gyógypedikűr. Emellett mozgásszervi állapotfelmérésekkel, tanácsadással, valamint oktatással foglalkozom. 

Szerettem volna az eddig megszerzett tudásomat ezen szemlélet alapján továbbadni, így oktatással is foglalkozom! Jelenleg 2 féle tanfolyamot tartok kollégáimmal közösen részint svédmasszázst, valamint funkcionális anatómia és mozgáselemzés tanfolyamot.

A testterapia.hu weboldalamat is azért hoztam létre, mivel szeretném minél több emberhez eljuttatni az információkat a testünk kezelési lehetőségeiről ezek hatásáról. Naponta tapasztalom, hogy egy szakszerű terápiával régóta fennálló, kínzó problémákat tudok enyhíteni, megszüntetni, ezzel visszaadva az embereknek a jó közérzetét, fájdalommentes életét.

Mottóm: 

„Testedből csak egy van, jól viseld hát gondját! Tested a lelked temploma, de csak ép testben ép a lélek is!”

Szeretettel várok minden gyógyulni vágyót! 

 

A mappában található képek előnézete Rólam

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.